0

Binance NFT Airdrop Fırsatı

Airdrop süresi dolmuştur. Daha fazla Airdrop fırsatları için “Güncel Airdroplar” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Airdrop son katılım tarihi: 13 Eylül 2021

Binance, çekilişle toplam 20 kişiye kişi başı 10 BUSD airdrop yapıyor.

Airdrop’a katılabilmek için Binance borsasına üye olup, kimlik onayı (KYC) yapmalısınız.. Binance üyeliğiniz yok ise buradan üye olabilirsiniz

Airdrop ödülü kazanabilmek için formu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Quiz cevapları aşağıdadır.

Form için buraya tıklayınız.

binance-nft-airdrop-1024x597 Binance NFT Airdrop Fırsatı

Quiz Cevapları

  1. Can users use their existing Binance.com account to buy and sell NFTs on the Binance NFT Marketplace?
    Cevap : Yes
  2. Which are the benefits of Binance NFT Marketplace? You may select more than one.
    Cevap : A,B,C
  3. Which are the product lines offered by the Binance NFT Marketplace? You may select more than one.
    Cevap : A, C, D
  4. Which fiat channels can you load up your wallet with to trade on Binance NFT Marketplace? You may select more than one
    Cevap : A, B
  5. To successfully connect your fiat/ spot wallet and trade on Binance NFT Marketplace, you have to first trade fiat to BUSD, BNB or ETH
    Cevap : Yes
  6. What is Game-fi?
    Cevap : Games which provide players opportunities to earn income as they play
  7. Do play-to-earn games allow players to generate an income through playing?
    Cevap : Yes
  8. Which factors influence the amount of money players can earn when playing an NFT game?
    Cevap : All of the above
  9. Is it possible for players to lose money playing NFT games?
    Cevap : Yes
  10. What should you do to ensure that you don’t lose your NFTs?
    Cevap : All of the above

Airdrop ile ilgili sorularınızı yorumlar üzerinden bizlere iletebilir, daha fazla Airdrop fırsatları için “Güncel Airdroplar” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Airdrop Türkiye

Abone Ol 

Abone Ol :)
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar