0

CoinMarketCap CKB Coin Airdrop Fırsatı

Airdrop süresi dolmuştur. Dağıtımı bekleyebilirsiniz. Diğer güncel airdrop fırsatlarını görmek için tıklayınız.!!!

Coinmarketcap daha önce BAND, KAVA, OXT ve GRT coin airdrop yapmıştı şimdi de CKB coin airdrop’u yapmakta.

Öncelikle Coinmarketcap’a üye olmalısınız buradan üye olabilirsiniz.

Daha sonra sizden binance üyeliği istemekte buradan üye olabilirsiniz.

CKB coin kazanmak için buradan quiz sekmesine gidiyoruz.

3 Tane video çıkıyor videoları izleyin veya direk yazının en alt kısmında “Take the quiz!” seçeneğini tıklayın ve teste başlayın testin cevapları aşağıdaır.

coinmarketcapckbtoken-1024x576 CoinMarketCap CKB Coin Airdrop Fırsatı

Quiz Cevapları

  1. What is the total supply of CKB tokens?
    Cevap : 30.865.747.839
  2. What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?
    Cevap : Common Knowledge Base.
  3. What consensus algorithm does the Nervos Network use?
    Cevap : Proof-of-work (POW).
  4. What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?
    Cevap : Open-source, permissionless and Proof of Work secured.
  5. The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…
    Cevap : Layer 2 development and scaling.
  6. What is the name of the Nervos Native Token?
    Cevap : The Ckbyte.
  7. Nervos Native Token can be used for…
    Cevap : Store of Value.
  8. he Nervos DAO acts as an…
    Cevap : Inflation shelter from secondary issuance.

Diğer güncel airdrop fırsatlarını görmek için tıklayınız.!!!

Abone Ol :)
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar