2

CoinMarketCap FIO Protocol Airdrop Fırsatı

Airdrop süresi dolmuştur. Diğer güncel airdrop fırsatlarını görmek için tıklayınız.!!!

Coinmarketcap daha önce BAND, KAVA, OXT ve GRT coin airdrop yapmıştı şimdi de FIO coin airdrop’u yapmakta.

Öncelikle Coinmarketcap’a üye olmalısınız buradan üye olabilirsiniz.

Daha sonra sizden binance üyeliği istemekte buradan üye olabilirsiniz.

FIO coin kazanmak için buradan quiz sekmesine gidiyoruz.

3 Tane video çıkıyor videoları izleyin veya direk yazının en alt kısmında “Take the quiz!” seçeneğini tıklayın ve teste başlayın testin cevapları aşağıdadır.

Aşağıdaki işlemleri tamamladıktan sonra buradan ayrıca gleam çekilişine katılarak 100 FIO coin kazanma şansı yakalabilirsiniz. Gleam linki için tıklayınız.

fio-1024x576 CoinMarketCap FIO Protocol Airdrop Fırsatı

1- Quiz başlatıp doğrulama kodunu geçiyoruz.

2- “I agree with the CoinMarketCap Earn Terms and Conditions.” seçeneğine tıklayıp bir sonraki adıma geçiyoruz.

3- Coinmarketcap üye olduğunuz mail adresinizi giriyorsunuz.

4- Binance profilinizde 8 haneli kullanıcı kodunuzu giriyorsunuz. Daha sonra quiz soru ve cevaplarına geçiyoruz.

Quiz Soruları ve Cevapları

  1. What is the max supply of FIO tokens?
    Cevap : 1,000,000,000
  2. What is the FIO Protocol?
    Cevap : A service-layer solution that makes sending, receiving and even requesting cryptocurrency joyful and easy to do across all blockchains
  3. What does the FIO Protocol replace the need for?
    Cevap : Long and complicated public keys
  4. What can the FIO Protocol be used for?
    Cevap : All of the above.
  5. The FIO Protocol enables
    Cevap : All of the above.
  6. What is the FIO Token used for?
    Cevap : All of the above.
  7. What is a FIO Address?
    Cevap : A customized, unique human-readable wallet name and NFT
  8. FIO Domains such as @domain…
    Cevap : Inflation shelter from secondary issuance.

Son olarak sizden “Create your own FIO wallet here.” FIO adres kodu istemekte normalde binance üzerinden gönderebilirsiniz fakat binance de şuan FIO adresi askıda. Edge wallet kurup FIO adresi bağlayabilirsiniz. Edge wallet için burayı tıklayınız. Fio adresini için öncelikle uygulamadan üyelik açıyoruz kullanıcı adı-şifre- pin belirliyoruz. Ana kısımdan search wallets kısmına FIO yazarak yönlendirmeyi takip edebilirsiniz.

Diğer güncel airdrop fırsatlarını görmek için tıklayınız.!!!

Abone Ol :)
Bildir
guest
2 Yorum
Eski
Yeni Oy
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar
Mahsun
Mahsun
15 Nisan 2021 09:59

Merhaba ben Trust Walletten fio adresi açıp yolladım sıkıntı olur mu? Sıkıntı olacaksa tekrar quize girip sadece wallet kısmını değiştirsem alabilir miyim airdropu.