0

CoinMarketCap GRT Coin Airdrop Fırsatı

Coinmarketcap daha önce BAND, KAVA ve OXT coin airdrop yapmıştı şimdi de GRT coin airdrop yapmakta.

Daha önce paylaştığımız OXT coin binance hesaplarına gönderim yapıldı hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.

Öncelikle Coinmarketcap’a üye olmalısınız buradan üye olabilirsiniz.

Daha sonra sizden binance üyeliği istemekte buradan üye olabilirsiniz.

GRT coin kazanmak için buradan quiz sekmesine gidiyoruz.

3 Tane video çıkıyor videoları izleyin veya direk yazının en alt kısmında “Take the quiz!” seçeneğini tıklayın ve teste başlayın testin cevapları aşağıdaır.

Quiz Cevapları

  1. Total supply
    Cevap : 10,000,000,000
  2. What is The Graph?
    Cevap : An indexing protocol for organizing blockchain data
  3. What are subgraphs?
    Cevap : Open APIs that anyone can query
  4. What’s the query language used for Subgraphs?
    Cevap : GraphQL
  5. What do Curators do?
    Cevap : Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares
  6. What are Indexers?
    Cevap : Node operators that index data and serve queries
  7. Why do indexers have to stake GRT?
    Cevap : For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT)
  8. By delegating GRT to Indexers what can you do?
    Cevap : Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy

Diğer güncel airdrop fırsatlarını görmek için tıklayınız.!!!

Abone Ol :)
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar