0

CoinMarketCap HNT Coin Airdrop Fırsatı

Airdrop süresi dolmuştur. Diğer güncel airdroplara bakabilirsiniz.

Coinmarketcap daha önce BAND ve KAVA coin airdrop yapmıştı şimdi de HNT coin airdrop yapmakta.

Öncelikle Coinmarketcap’a üye olmalısınız buradan üye olabilirsiniz.

Daha sonra sizden binance üyeliği istemekte buradan üye olabilirsiniz.

HNT coin kazanmak için buradan quiz sekmesine gidiyoruz.

3 Tane video çıkıyor videoları izleyin veya direk yazının en alt kısmında “Take the quiz!” seçeneğini tıklayın ve teste başlayın testin cevapları aşağıdaır.

airdropturkiye2020airdrop-1024x473 CoinMarketCap HNT Coin Airdrop Fırsatı

Quiz Cevapları

  1. What is the total supply of HNT tokens?
    Cevap : 56,107,426
  2. What type of devices connect to The People’s Network?
    Cevap : Internet of Things (IoT) devices
  3. How many IoT devices are expected to need connectivity in the next five years?
    Cevap : 75 Billion
  4. What is the wireless technology Hotspots use to provide coverage?
    Cevap : LongFi
  5. What is the unit of exchange Hotspots earn?
    Cevap : HNT
  6. Which of the below is NOT a way a Hotspot earns HNT?
    Cevap : Providing Wi-Fi connectivity to nearby phones and computers.
  7. What is Helium’s novel proof algorithm that is used to verify Hotspots are real and located where they say they are?
    Cevap : Proof-of-coverage
  8. What is the unit of exchange IoT devices use to pay for connectivity?
    Cevap : Data Credit

Diğer güncel airdrop fırsatlarını görmek için tıklayınız.!!!

Abone Ol :)
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar