0

Coinmarketcap $LIKE Airdrop Fırsatı

Coinmarketcap öğren kazan etkinliği ile $LIKE token dağıtımı yapılacak.

Öncelikle Coinmarketcap’a üye olmalısınız buradan üye olabilirsiniz.

Daha sonra sizden binance üyeliği istemekte binance üyeliğiniz yok ise buradan üye olabilirsiniz.

$LIKE token kazanmak için buradan quiz sekmesine gidiyoruz.

5 Tane video çıkıyor videoları izleyin veya direk yazının en alt kısmında “Take the quiz!” seçeneğini tıklayın ve teste başlayın testin cevapları aşağıdadır.

LIKE-coin-1024x597 Coinmarketcap $LIKE Airdrop Fırsatı

Quiz Cevapları

  1. What problem(s) is Only1 trying to solve?
    Cevap : All of the above
  2. Only1 allows content creators to monetize directly by simply being active and engaging across various social platforms, what do we call this?
    Cevap : Create-to-earn
  3. What features do Only1 offer?
    Cevap : All of the above
  4. On Only1, each creator will have (    ) Genesis-NFT where they can associate perks with these NFTs. The owner will earn (    ) of the creator’s staking pool TVL.
    Cevap : 1, 1%
  5. What factors affect the APY of a creator staking pool?
    Cevap : How active the creator is across social platforms
  6. What is the name of our native token? (Short Question)
    Cevap : LIKE
  7. For Premium Content-NFTs, users can pay a small ‘unlock fee’ in $LIKE, each unlocking fee will be split between (        ).
    Cevap : The creator, content NFT owner and Only1 platform
  8. Initial NFT Offering (INO) is a new cryptocurrency crowdfunding innovation pioneered by Only1. What are the benefits of doing an INO?
    Cevap : All of the above
  9. Only1’s INO: The ONES offered (   ) unique mints at the price of (    ).
    Cevap : 10,000 & 1 $SOL
  10. What NFTs can users sell on Only1’s marketplace?
    Cevap : All of the above
  11. Solano cüzdan kodu istemekte phantom cüzdan kodunu kullanabilirsiniz.

Son olarak $LIKE tokeni coinmarketcap izleme listenine ekleyip forma ekliyorsunuz. $LIKE token linki için tıklayınız.

İzleme listesine ekledikten sonra fotoğraftaki kısımdan URL’nizi kopyalabilirsiniz. Coinmarketcap İzleme listenize ulaşmak için tıklayınız.

coinmarketcapurl-1-1024x298 Coinmarketcap $LIKE Airdrop Fırsatı

Diğer güncel Airdrop ile ilgili sorularınızı yorumlar üzerinden bizlere iletebilir, daha fazla
Airdrop fırsatları için “Güncel Airdroplar” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Airdrop Türkiye

Abone Ol 

Abone Ol :)
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar