4

Coinmarketcap $NEAR Airdrop Fırsatı

Airdrop süresi dolmuştur. Daha fazla Airdrop fırsatları için
Güncel Airdroplar” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

Coinmarketcap öğren kazan etkinliği ile $NEAR token dağıtımı yapılacak.

Öncelikle Coinmarketcap’a üye olmalısınız buradan üye olabilirsiniz.

Daha sonra sizden binance üyeliği istemekte binance üyeliğiniz yok ise buradan üye olabilirsiniz.

$NEAR token kazanmak için buradan quiz sekmesine gidiyoruz.

4 Tane video çıkıyor videoları izleyin veya direk yazının en alt kısmında “Take the quiz!” seçeneğini tıklayın ve teste başlayın testin cevapları aşağıdadır.

Quiz Cevapları

  1. Which one of the following is possible on NEAR?
    Cevap : Launch a solidity / EVM app
  2. Which consensus mechanism is used in NEAR?
    Cevap : Prof Of Stake
  3. What social impact achievement has NEAR Protocol achieved?
    Cevap : Climate Neutral Product Label
  4. What are the use cases for NEAR tokens?
    Cevap : All of the above
  5. Which can you do with NEAR Official Wallet
    Cevap : All of the above
  6. Which of the following is NOT true about Nightshade sharding?
    Cevap : It scales the network to millions of transactions per second
    What is the main use case of Rainbow Bridge?
    Cevap : Connect the near and Ethereum blockchains
  7. Which of the following statements best describes Aurora?
    Cevap : Aurora is an EVM built on Near Protocol and allows Ethereum developers to take advantage of NEAR’S super fast, low-cast, and infinitely scalable blockchaincond

Wallet near sitesinden üye olup mail adresinizi giriniz.

Son olarak $NEAR tokeni coinmarketcap izleme listenine ekleyip forma ekliyorsunuz. NEAR token linki için tıklayınız.

İzleme listesine ekledikten sonra fotoğraftaki kısımdan URL’nizi kopyalabilirsiniz. Coinmarketcap İzleme listenize ulaşmak için tıklayınız.

coinmarketcapurl-1-1024x298 Coinmarketcap Cybertino Airdrop Fırsatı

Diğer güncel Airdrop ile ilgili sorularınızı yorumlar üzerinden bizlere iletebilir, daha fazla
Airdrop fırsatları için “Güncel Airdroplar” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Airdrop Türkiye

Abone Ol 

Abone Ol :)
Bildir
guest
4 Yorum
Eski
Yeni Oy
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar
takao93
takao93
5 Aralık 2021 14:57

Arkadaşlar en sonda içerik engellenmiş hatası gelirse onun hemen üstünde tıklama linki var ona tıklayıp girip yapın quizi.

Last edited 9 ay önce by takao93
Refo
Refo
9 Aralık 2021 04:36

Ne kadar sürede airdrop sonuçlanıyor?