0

CoinMarketCap OXT Coin Airdrop Fırsatı

Airdrop süresi dolmuştur. Diğer güncel airdroplara bakabilirsiniz.

Coinmarketcap daha önce BAND ve KAVA coin airdrop yapmıştı şimdi de OXT coin airdrop yapmakta.

Öncelikle Coinmarketcap’a üye olmalısınız buradan üye olabilirsiniz.

Daha sonra sizden binance üyeliği istemekte buradan üye olabilirsiniz.

OXT coin kazanmak için buradan quiz sekmesine gidiyoruz.

3 Tane video çıkıyor videoları izleyin veya direk yazının en alt kısmında “Take the quiz!” seçeneğini tıklayın ve teste başlayın testin cevapları aşağıdaır.

airdropturkiyeairdrop2020-1024x536 CoinMarketCap OXT Coin Airdrop Fırsatı

Quiz Cevapları

  1. Total supply
    Cevap : 1.000.000.000
  2. What is NOT a weakness of traditional VPNs?
    Cevap : They cannot be used on public WiFi
  3. Why was Orchid created?
    Cevap : To build on the strength of VPNs and address their shortcomings
  4. What is OXT?
    Cevap : The Orchid digital asset, used to enable its privacy marketplace
  5. What is OXT’s role on Orchid?
    Cevap : It helps ensure ample bandwidth and strengthen privacy
  6. What are Orchid credits
    Cevap : Accounts pre-filled with OXT that can be purchased with nothing more than an ordinary credit card
  7. Name one feature that allows Orchid…?
    Cevap : Multiple hops between Vpn providers
  8. How many hops can be configured on Orchid?
    Cevap : As many as a user wants

Diğer güncel airdrop fırsatlarını görmek için tıklayınız.!!!

Abone Ol :)
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar