4

Coinmarketcap $PERP Airdrop Fırsatı

Airdrop süresi dolmuştur. Daha fazla Airdrop fırsatları için
Güncel Airdroplar” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Coinmarketcap öğren kazan etkinliği ile $PERP token dağıtımı yapılacak.

Öncelikle Coinmarketcap’a üye olmalısınız buradan üye olabilirsiniz.

Daha sonra sizden binance üyeliği istemekte binance üyeliğiniz yok ise buradan üye olabilirsiniz.

$PERP token kazanmak için buradan quiz sekmesine gidiyoruz.

4 Tane video çıkıyor videoları izleyin veya direk yazının en alt kısmında “Take the quiz!” seçeneğini tıklayın ve teste başlayın testin cevapları aşağıdadır.

perpcoin-1024x597 Coinmarketcap $PERP Airdrop Fırsatı

Quiz Cevapları

  1. On Perpetual Protocol, users can provide liquidity with up to _x leverage?
    Cevap : 10
  2. Which one of the following is NOT an advantage of Perpetual Protocol?
    Cevap : It offers real-time customer service
  3. In order to trade on the protocol, which asset(s) do you need in your cryptocurrency wallet?
    Cevap : ETH & USDC
  4. Which scaling solution is Perpetual Protocol built on?
    Cevap : Arbitrum
  5. What is a perpetual contract?
    Cevap : A financial product that enables you to speculate on any asset’s price movement.
  6. To provide liquidity on the protocol, the only way to do it is to manually select which market to provide liquidity to and in which price range. True or False?
    Cevap : True
  7. Perpetual Protocol allows cross-margin mode at launch. What does that mean?
    Cevap : You can open multiple positions using your account balance as the collateral.
  8. Can anyone open new markets on Perpetual Protocol and get a cut of the transaction fees in the future?
    Cevap : Yes

Son olarak $PERP tokeni coinmarketcap izleme listenine ekleyip forma ekliyorsunuz. $PERP token linki için tıklayınız.

İzleme listesine ekledikten sonra fotoğraftaki kısımdan URL’nizi kopyalabilirsiniz. Coinmarketcap İzleme listenize ulaşmak için tıklayınız.

coinmarketcapurl-1-1024x298 Coinmarketcap $PERP Airdrop Fırsatı

Diğer güncel Airdrop ile ilgili sorularınızı yorumlar üzerinden bizlere iletebilir, daha fazla
Airdrop fırsatları için “Güncel Airdroplar” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Airdrop Türkiye

Abone Ol 

Abone Ol :)
Bildir
guest
4 Yorum
Eski
Yeni Oy
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar
Jess
Jess
6 Kasım 2021 01:23

Abicim bu binance kimliğimizi nereye yapıştıracağız kafayı yiyeceğim

sst
sst
6 Kasım 2021 14:57

cmc airdroplarda bitiriyorum quizi. En sonunda bu hatayı veriyor “Bu içerik engellenmiştir. Sorunu gidermek için site sahibiyle iletişime geçin.”