0

Coinmarketcap Sushi Swap Airdrop Fırsatı

Coinmarketcap öğren kazan etkinliği ile SUSHI token dağıtımı yapılacak.

Öncelikle Coinmarketcap’a üye olmalısınız buradan üye olabilirsiniz.

Daha sonra sizden binance üyeliği istemekte buradan üye olabilirsiniz.

SUSHI coin kazanmak için buradan quiz sekmesine gidiyoruz.

3 Tane video çıkıyor videoları izleyin veya direk yazının en alt kısmında “Take the quiz!” seçeneğini tıklayın ve teste başlayın testin cevapları aşağıdadır.

Quiz Cevapları

  1. Sushi.com helps you take advantage of your idle cryptocurrency by providing tools that earn you ____?
    Cevap : Interest
  2. What do you need to unlock the power of DeFi on Sushi.com?.
    Cevap : A wallet with cryptocurrency tokens in it!
  3. All of the transaction fees earned by Sushi are paid to whom?
    Cevap : The Sushi Liquidity providers
  4. If you want to provide liquidity to the SUSHI-WETH pair and have $100 in SUSHI tokens, what is the maximum amount of WETH you need?
    Cevap : $100
  5. What do you need to do first to become a yield farmer?
    Cevap : Provide Liquidity
  6. How are you paid for being a farmer on Sushi?
    Cevap : With SUSHI tokens
  7. Becoming a farmer on Sushi has which benefits?
    Cevap : All of the above
  8. Did you start your new income stream by Adding Liquidity to Sushi?
    Cevap : Yes

Diğer güncel airdrop fırsatlarını görmek için tıklayınız.!!!

Abone Ol :)
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar