0

Gate io 5000$ Airdrop Fırsatı

Airdrop süresi dolmuştur. Daha fazla Airdrop fırsatları için “Güncel Airdroplar” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Toplam ödül havuzu 5000 dolar çekilişle dağıtımı yapılacak.

Son katılım tarihi : 05 Ekim 2021

Öncelikle airdrop’a katılabilmek için gate.io borsasına üye olmalısınız. Buradan üye olabilirsiniz.

Gate.io airdroplarına katılım yapabilmek için Kimlik onayı (KYC) yapmalısınız.

Kullanıcı adınızı ve uid numaranızı gate.io profil sayfanızdan bulabilirsiniz.

5000 dolar çekilişi için tıklayınız. Quiz cevapları aşağıdadır.

gateioetf-1024x597 Gate io 5000$ Airdrop Fırsatı

Quiz Cevapları

  1. What is Gate.io ETF?
    Cevap : D. Tokens with features of leverage
  2. What does BTC3L stand for?
    Cevap : B. 3x leverage long for BTC
  3. Comparing ETF with margin trading, which option below is correct?
    Cevap : C. No requirement on margin or loans when you trade ETF
  4. Comparing ETFs with futures trading, which option below is correct?
    Cevap : B. ETFs supports up to 5x leverage
  5. Which statement below is incorrect regarding ETFs leverage trading?
    Cevap : C. I can buy BTC10L anytime
  6. If $1000 worth of BTC5L is purchased,when the price of BTC rises by 10%,what would be the net value of BTC5L?
    Cevap : C. $1500
  7. What is the relationship between DOT and DOT3L/S?
    Cevap : B. DOT3L tracks the price fluctuations of DOT
  8. In which kind of situation will trigger irregular rebalancing?
    Cevap : D. When price fluctuation rate reaches 20
  9. What fees does Gate.io ETF charge?
    Cevap : D. One time Spot trading fee and 0.1% daily management fee
  10. What should you do before you start trading ETFs?
    Cevap : D. Be aware of the high risks in cryptocurrency investment and fully understand ETF trading rules

Diğer güncel Airdrop ile ilgili sorularınızı yorumlar üzerinden bizlere iletebilir,
daha fazla Airdrop fırsatları için “Güncel Airdroplar” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Airdrop Türkiye

Abone Ol 

Abone Ol :)
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar