0

World of DeFish $WOD Airdrop Fırsatı

Toplam ödül havuzu 1,500,000 $WOD çekilişle toplam 2500 kişiye dağıtımı yapılacak.

Son katılım tarihi : 22 Ocak 2022

Gleam.io üzerinden katılım yapılıyor.

BEP-20 cüzdan kodu istemekte metamask cüzdan kodunuzu kullanabilirsiniz.

$WOD çekilişi için tıklayınız. Quiz cevapları aşağıdadır.

WOD-coin-1024x597 World of DeFish $WOD Airdrop Fırsatı

Quiz Cevapları

  1. What are your option to earn money in World of Defish?
    Cevap : All answers are correct
  2. What is the total supply of $WOD token?
    Cevap : 1B $WOD
  3. What will be $WOD market cap at listing day?
    Cevap : $364K
  4. How many types of equipments do we have in our game?
    Cevap : 12
  5. How many types of NFTs do we have?
    Cevap : Fish, Equipments, Zones
  6. What can be sold / bought on the marketplace?
    Cevap : Any NFT fish and any inventory slot from your bag.
  7. Who can trade on the marketplace?
    Cevap : Any user of the World of Defish, regardless of their level.
  8. How can I get the equipment?
    Cevap : You can get equipment by buying it on the marketplace, exchanging it directly with other players. Players can also get equipment for participating in the activities of the World of Defish and crafting.
  9. What can you do with your zone?
    Cevap : Owners can set an entry fee for fishermen who wish to fish on their property. Players who own the zones can get passive income from the rental price.
  10. How to get NFT fish?
    Cevap : In order to catch NFT fish, Fishermen need: NFT equipment Skills Consumables Better equipment and skills increase the chance of getting NFTs.
  11. What can I use fish for?
    Cevap : Selling your NFT fish on the marketplace. Using the fish you get as bait.
  12. Why shouldn’t sell WOD
    Cevap : $WOD is used to make purchases on the marketplace. Leveling up and making upgrades also require the use of WOD coins.

Diğer güncel Airdrop ile ilgili sorularınızı yorumlar üzerinden bizlere iletebilir,
daha fazla Airdrop fırsatları için “Güncel Airdroplar” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Airdrop Türkiye

Abone Ol 

Abone Ol :)
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumlar